Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Balkongkasser

På Hekkplanterdirekte.no tilbyr vi et sterkt sortiment av hekkplanter til hagen, men hekkplantene våre egner seg like godt på balkongen som på takterrassen eller gårdsplassen, der de gir le samt skjermer mot innsyn. Takket være våre spesielt utvalgte balkongkasser med ferdighekk har du en fin hekk på balkongen på et blunk. Disse innovative produktene er en del av vårt nylig utvidede sortiment. Vi har valgt ut balkongkasser med de riktige dimensjonene, slik at hekken har et solid fundament og har nok plass til å trives og vokse seg stor. Vi tilbyr en rekke alternativer, slik at du alltid kan finne akkurat den blomsterkassen som passer din stil og situasjon. Du kan velge mellom ulike materialer, former og størrelser.

Alle kombinasjonene er mulige, du er bare begrenset av din fantasi og kreativitet. Cortenstål har et robust utseende. Kombiner en balkongkasse i Cortenstål med en ferdighekk av barlind (taxus baccata) for å gi terrassen eller balkongen et eksklusivt utseende. Hvis du liker moderne design er høyglans polyester et opplagt valg. Du kan kombinere det med en fin, rett bøkehekk. Hvis du foretrekker en mer tradisjonell design, så er kasser av tropisk tre et godt valg. Dette materialet har et mer rustikk og naturlig utseende. Ekte trendsettere velger galvanisert stål eller aluminium, som er svært populære materialer til blomsterkasser i øyeblikket.

Balkongkasser på nett

På Hekkplanterdirekte.no kan du lett og raskt kjøpe ulike typer av balkongkasser på nett med den hekken du vil ha - som en pakke. De balkongkassene du finner i nettbutikken vår egner seg utmerket til ferdighekker. Kassene leveres inkl. pottejord. Denne enkle løsningen med balkongkasse, hekkplanter og pottejord i en enkelt pakke gjør det mulig å skjerme balkongen eller (tak)terrassen mot innsyn med det samme. Bestillingsprosessen er veldig enkel: bare velg den balkongkassen som passer deg og vi regner ut hvor mye pottejord du trenger. Deretter velger du en plante fra vårt store utvalg av hekkplanter og legg plantene i handlekurven. Så snart bestillingen er bekreftet begynner vi å behandle ordren.

Hekkplanterdirekte.no tilbyr rask levering, god service og en god kjøpsopplevelse. Det er bare å lese de positive anmeldelsene fra våre kunder. Vi vil ta kontakt med planteskolen og leverandørene og sjekker kvaliteten på både plantene og kassene. Trenger du tips og råd til våre balkongkasser med ferdighekk så kan du ta kontakt med vår kundeservice. Vi svarer gjerne på dine spørsmål.