Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Blandet hekk

Hekker består vanligvis av bare én art av hekkplanter. Det skaper en flott hekk som gir en rolig atmosfære, men det er noen som synes at en sånn hekk ser litt for massiv, mørk og monoton ut. Variasjon kan gavne hagen din. Stadig flere kunder vil ha blandet hekk, der ulike arter og sorter blandes sammen til én flott hekk. Med en blandet hekk vil du få en spennende blanding av farger, nyanser og former, som blomstrer nesten hele året.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Blandet hekk

Blandet hekk

En blandet hekk er faktisk en hage i seg selv. Ekspertene fra Hekkplanterdirekte.no har gjort sitt beste for å finne friske og vakre planter til våre blandede hekker. Resultatet er en lang rekke av nøye utvalgte kombinasjoner som vi nå selger i nettbutikken vår. Hver blandet hekk har sin egen karakter og sjarm. En blandet hekk er et veldig naturlig valg og en stor glede for både mennesker og fuglelivet. En blandet hekk i hagen er en seier for naturen!

Hekker endrer seg gjennom året - i takt med årstidene: sommer, høst, vinter og vår følger etter hverandre. En god blandet hekk viser årstidenes gang så godt og vakkert som mulig. Hekkens elegante metamorfoser og oppsiktsvekkende farger gjør at hekken aldri blir kjedelig.

Kjøp blandet hekk på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp blandet hekk på Hekkplanterdirekte.no

Våre blandede hekker har sin egen plass i nettbutikken, men de skiller seg ikke fra våre andre produkter: blandet hekk kan bestilles like enkelt og raskt som våre andre hekkplanter. Hekken din leveres raskt og kan plantes ut i hagen med en gang. Da vil du snart få en fargerik, perfekt balansert blandet hekk.

Blandede hekker leveres som et sett. Det betyr at du vil motta nok hekkplanter til å plante den hekken du ønsker. For hvert produkt står det angitt hvor mange meter av hagen som kan beplantes med hekkplantene. Du trenger altså ikke selv å regne ut hvor mange planter du skal kjøpe - vi har gjort det for deg! En blandet hekk er prikken over i’en i hagen din.