Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Hvordan sørger vi for høy kvalitet?

Den beste kvaliteten! På Hekkplanterdirekte.no setter vi alltid kvalitet i fokus, slik at du kan nyte de hekkplantene som du har kjøpt hos oss i lang tid fremover, kanskje i generasjoner. Vi tar det som et kompliment når kunden kommer tilbake til oss igjen og igjen, eller anbefaler butikken vår til venner og bekjente. Vi gjør alt for at du skal bli fornøyd når du kjøper hekkplanter hos oss, og derfor tilbyr vi naturligvis hekkplanter av høyeste kvalitet.

Fra planteskolen og hjem til deg - til den beste prisen.

  • Hekkplanterdirekte.no samarbeider med erfarne planteskoler som har mange års erfaring med å dyrke busker og bartrær som egner seg veldig bra som hekkplante. Partnerne våre har et veldig godt renommé i bransjen.
  • Hekkplanterdirekte.no har 20 års erfaring med å selge og frakte hekkplanter, så vi vet nøyaktig hvordan vi best mulig kan distribuere plantene, slik at de kommer frem i tide og i god stand.
  • Planteskolene våre tar seg av plantene og sørger for at hekkplantene kommer frem i god stand. Plantene befinner seg på planteskolen til den dag de leveres ut.
  • Plantene tas opp av jorden innenfor en dag og sendes direkte til deg.

Jeg vil lese mer om logistikkprosessen

Jeg vil vite hvilke transportører dere jobber med.

Jeg vil gå til katalogen og se på sortimentet.