Potte

 1. Forsythia intermedia ‘Spectabilis’ (40-60 cm)
  Fra kr 110,88
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Anbefalt planteavstand:
  5.0 Stk. pr. meter
  Røtter:
  I potte

  Minste salgsenhet: 50

  Antall:
  50+
  kr 208,96
  100+
  kr 131,13
  200+
  kr 110,88

  Inkludert moms og tollavgifter. Unntatt transportkostnader.

  Direkte levering

 2. Forsythia intermedia ‘Spectabilis’ (60-80 cm)
  Fra kr 324,10
  Kvalitet:
  Ekstra kvalitet
  Anbefalt planteavstand:
  4.0 Stk. pr. meter
  Røtter:
  I potte

  Minste salgsenhet: 15

  Antall:
  15+
  kr 621,55
  50+
  kr 385,94
  100+
  kr 324,10

  Inkludert moms og tollavgifter. Unntatt transportkostnader.

  Direkte levering

Forsythia ‘Spectabilis’ som hekk

Forsythia ‘Spectabilis’ som hekk

Forsythia intermedia ‘Spectabilis’ er en hekkplante som skiller seg ut fra mengden med sine flotte farger. Forsythia skal beskjæres regelmessig for at planten skal beholde sin prydverdi. Hvis den beskjæres korrekt vil de fascinerende gulaktige fargene vise seg, og fargene er noe av det som gjør forsythia ‘Spectabilis’ til en populær prydplante. Forsythia ‘Spectabilis’ har en relativt åpen vekstform, så denne plantesorten brukes ikke til skjerming.

Forsythia har en lang historie bak seg. De mest kjente artene kommer fra Kina, men enkelte arter vokser også naturlig i Sør-Europa. Planten har spredt seg over et stort område. Det er et bevis på at forsythia ‘Spectabilis’ er en robust hekkplante: den føler seg hjemme over hele verden, også i hagen din. Forsythia krever godt og regelmessig stell for å holde den fin.

Kjøp forsythia ‘Spectabilis’ på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp forsythia ‘Spectabilis’ på Hekkplanterdirekte.no

Forsythia intermedia er en mye brukt sort av forsythia til hagen. Forsythia intermedia er en krysning mellom to arter av forsythia. Den har blitt krysset med andre sorter for å avle fram en sort som egner seg perfekt som hageplante. Det er mange fordeler ved å bruke en vanlig sort som forsythia ‘Spectabilis’. Det krever litt øvelse å beskjære forsythia ‘Spectabilis’, men siden denne sorten er så vanlig kan du finne masse gode råd og tips på nettet. Slik er det ikke med mindre kjente sorter og arter.

<p.Kjøp forsythia ‘Spectabilis’ på nett på Hekkplanterdirekte.no og opplev vår service. Hos Hekkplanterdirekte.no legger vi stor vekt på å gi kundene våre en god kjøpsopplevelse. Vi håper du blir fornøyd med hekken og ønsker deg velkommen igjen ved neste anledning! Det er så mye å velge mellom - forsythia ‘Spectabilis’ er bare begynnelsen!