Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Høstberberis

Berberis er en planteslekt som omfatter ca. 450-500 arter av både løvfellende og vintergrønne busker med tornete skudd. Berberis blir mellom 0.5-4 meter høye. Slekten vokser naturlig i Europa, Asien, Afrika, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Berberis brukes i stort omfang i hekker, særlig på grunn av sine flotte blader, gule blomster og rødlige eller mørkeblå bær. I tillegg egner berberis seg veldig godt som beskyttelse mot innbrudd: tornene er et effektivt avskrekkingsmiddel. De løvfellende artene av berberis - herunder høstberberis - kjennetegnes av sine lekre høstfarger. Bladene på disse artene skifter farge til rosa eller rødt før de faller av.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Høstberberis som hekk

Høstberberis som hekk

Høstberberis (eller: berberis thunbergii) er en art av berberis. Berberis thunbergii vokser ikke naturlig i Europa og finnes i Norge bare i forvillet tilstand. Høstberberis er en lav løvfellende busk, så den egner seg ikke spesielt godt som skjermende hekk, som også skal skjerme mot innsyn om vinteren. En stor fordel ved denne planten er at den trives godt i Nord-Europa samt er tilpasset vårt klima. Høstberberis stiller ikke store krav og trenger ikke mye stell som hekk, og det er noe som gjør berberis til en utmerket hekkplante.

Kjøp høstberberis på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp høstberberis på Hekkplanterdirekte.no

Vi gjør det gjerne lett for deg å kjøpe høstberberis fra nettbutikken vår. Hekkplanterdirekte.no investerer tid og penger i å gjøre din kjøpsopplevelse enda bedre. I tillegg til dette satser Hekkplanterdirekte.no på kvalitet, så du alltid vil få det beste som finnes.

Velger du høstberberis, så får du en hekk som vil forskjønne din hage med sitt flotte utseende. Høstberberis pryder hagen på en helt sjarmerende måte - årstid etter årstid. De vakre høstfargene er en særegen opplevelse, utover det vanlige. Bærene egner seg utmerket til å sylte ned eller spise.