Potte

 1. Skjærsmin (40-60 cm)
  Fra kr 113,55
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Anbefalt planteavstand:
  4.0 Stk. pr. meter
  Røtter:
  I potte

  Minste salgsenhet: 50

  Antall:
  50+
  kr 213,99
  100+
  kr 134,29
  200+
  kr 113,55

  Inkludert moms og tollavgifter. Unntatt transportkostnader.

  Direkte levering

Skjærsmin som hekk

Skjærsmin som hekk

Skjærsmin er en populær hekkplante. Kunder liker skjærsmin på grunn av dens flotte hvite blomster som dufter så deilig. Planten har fått sitt andre navn ‘falsk jasmin’ på grunn av blomstenes duft, som minner om jasmin (selv om de to ikke er beslektet). Duften er et stort pluss ved planten. Når du kommer hjem vil du kjenne lukten av blomstene - og det er noe å glede seg til!

Skjærsmin er en svært uformell hekkplante med et virvar av greiner og blomster som sprer seg kraftig. Den kommer til sin fulle rett om den får god plass i hagen. Skjærsmin egner seg spesielt godt til store landlige hager. Planten passer godt til omgivelsene og gjør hagen både livlig og spennende. Men vær obs på at katten ikke spiser av hekken - skjærsmin er giftig for katter. Katter pleier å unngå den, men det kan ikke helt utelukkes at de noen ganger likevel spiser av planten.

Kjøp skjærsmin på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp skjærsmin på Hekkplanterdirekte.no

Falsk jasmin har blitt et kjent ansikt på Hekkplanterdirekte.no. Planten har vært en del av sortimentet vårt i mange år og vi har alltid fått positive tilbakemeldinger på den, især når det gjelder duften av blomstene. Når du handler på Hekkplanterdirekte.no kommer du til å få en unik kjøpsopplevelse. Med skjærsmin kjøper du noe virkelig vakkert til hagen din. Bestill skjærsmin enkelt og raskt online i nettbutikken vår ved hjelp av menyene ovenfor.

Etter at du har bestilt plantene sørger vi for rask levering av varene dine. Hekken kan plantes rett etter levering, så du kan nyte den umiddelbart! Det tar litt tid før plantene har vokst seg store og blitt en integrert del av hagen din, men den første blomstringen er rett og slett overveldende! Skriv gjerne til oss og fortell hva du synes!