Potte

 1. Steinnype (20-30 cm)
  Fra kr 50,22
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Anbefalt planteavstand:
  5.0 Stk. pr. meter
  Røtter:
  I potte

  Minste salgsenhet: 50

  Antall:
  50+
  kr 91,71
  100+
  kr 60,05
  200+
  kr 50,22

  Inkludert moms og tollavgifter. Unntatt transportkostnader.

  Direkte levering

Steinnype er en art i rosefamilien, og den finnes viltvoksende over store deler av Norge. Den er kjent for sine allsidige blomster som kan være hvite eller røde. Steinnype er også kjent for sine spiselige frukter som brukes som naturlig middel mot tretthet og influensa pga. dens høye innhold av vitaminer (B, C, E, K og P). Blomstene på steinnype brukes gjerne til urtete eller syltetøy. I Kina spiser man fruktene som en grønnsak.

Steinnype som hekk

Steinnype som hekk

Det er også mulig å plante steinnype som hekk, særlig som lehekk. Steinnype er en hekkplante som kan bli opp til 2-3 meter høy. I naturen beskytter tornene planten mot dyr som spiser av bladene. Steinnype er en løvfellende hekkplante som trives i full sol og kan plantes i alle jordtyper, men trives best i humusrik jord. Steinnype skal beskjæres om våren for å gjøre plass til plantene omkring.

Kjøp steinnype på nett

Kjøp steinnype på nett

En hekk av steinnype trives best i skogkanten, langs veier eller på bakker. Steinnype trenger god plass for å trives og blomstre så fint som mulig. Steinnype skaper ekstra sommerstemning i hagen. Ta en titt i nettbutikken og kjøp steinnype på nett!

Steinnype fås i ulike størrelser på Hekkplanterdirekte.no. Det er opp til deg å velge hvilken størrelse som passer best til dine behov. På ordresiden kan du regne ut hvor mange planter som må til. Etter du har bekreftet ordren leverer vi plantene så raskt som mulig hjem til deg, så du kan plante din nye hekk med det samme. Har du spørsmål? Du er alltid velkommen å kontakte oss, våre ansatte vil kunne hjelpe deg med riktig valg av hekk.