Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.
Lukk

Småstjernetopp

Deutzia gracilis

Deutzia gracilis (småstjernetopp) er en prydbusk som blir maks 100 cm høy. Småstjernetopp blomstrer med lyse, hvite blomster fra mai til juni. Blomstringen kan fremmes ved å regelmessig fjerne de gamle greinene. Småstjernetopp trives i vanlig hagejord, bare den er velgjødslet og fuktig. Skal du plante den i sandjord, så anbefaler vi å tilsette gjødsel. Småstjernetopp plasseres helst i full sol eller i halvskygge. Småstjernetopp mister bladene om vinteren.

Fordeler:

  • Flott hvit blomstring.
  • Anvendelig til lav hekk.

Ulemper:

  • Egner seg bare til lav hekk.
Vis mer Vis mindre
Fra kr 308,10
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Egnet til lav hekk Egnet til lav hekk
  • Uformell hekk Uformell hekk
Maksimal bredde i cm
50 - 100
Maksimal høyde i cm
50 - 100
Vokseplass
Halvskygge, Full sol
Vinterherdighet
Bra
Bladfarge
Grønn
Giftig
Nei
Vekst per år i cm
10 - 15
Vekstform
Busket, Bredt opprettvoksende, Kompakt
Latinsk navn
Deutzia gracilis
Produktegenskaper
Løvfellende, Egnet til lav hekk, Blomstrende plante, Uformell hekk
Potte

Småstjernetopp Potte 30-40 cm

kr 308,10 Fra kr 106,50

Småstjernetopp Potte 30-40 cm

kr 308,10 Fra kr 106,50
Tilgjengelig
Kvalitet
Normal kvalitet
Antall per løpemeter
5
Type røtter
I potte
Minste salgsenhet
50
Se detaljer
Tilgjengelig
  • 50+ kr 200,40
  • 100+ kr 127,10
  • 200+ kr 106,50
Småstjernetopp som hekk

Småstjernetopp som hekk

De som kjøper stjernetopp til hekk vil helt sikkert få en flott og frodig hage. Småstjernetopp kommer opprinnelig fra Asia og har fått sitt navn fra blomsterfargen. Småstjernetopp blomstrer om våren og egner seg veldig bra til en liten, lav hekk. Siden denne hekkplanten vokser raskt skaper den en riktblomstrende hekk på kort tid.

Småstjernetopp er en lettstelt hekkplante som krever lite stell og vedlikehold. Beskjær hekkplantene rett etter blomstring og ta bort både de gamle og visne blomstene. Planten trenger kun beskjæring en gang i året. Småstjernetopp er veldig hardfør overfor kulde og er motstandsdyktig mot sykdommer. Kort sagt - en robust hekkplante som til og med tiltrekker bier og sommerfugler!

Kjøp småstjernetopp på nett

Kjøp småstjernetopp på nett

Skal du kjøpe småstjernetopp til å plante som hekk? Så anbefaler vi å besøke vår nettbutikk, Hekkplanterdirekte.no! Hos oss vil du finne et kjempeutvalg av hekkplanter som du lett og raskt kan bestille på nett. I tillegg har vi et system i butikken som regner ut hvor mange hekkplanter du skal plante per løpemeter. Handler du på Hekkplanterdirekte.no kan du være trygg på at du aldri betaler for mye: ved hjelp av systemet kan du straks se hvor mange planter som må til.

Hekkplanterdirekte.no er kjent for sin eksepsjonelt raske og pålitelige levering. Hekkplantene leveres på døren senest en uke etter du har bestilt plantene. Dessuten sørger vi for at din bestilling kommer tidlig på dagen, så du kan plante og nyte din nye hekk allerede samme dag! Vil du vite mer om vårt utvalg av hekkplanter? Så besøk nettbutikken eller ring kundeservicen vår. Vi står til rådighet!

Vis mer Vis mindre