Plants Online Group

Plants Online Group er et nederlandsk selskap som er aktivt innen salg av hekkeplanter til privatkunder og profesjonelle i forskjellige europeiske land. Toppkvalitet til den beste prisen! Det er dette det handler om hos oss.

Vi ønsker at du skal ha glede av hekkeplantene du har kjøpt hos oss lenge, planter som kanskje vil danne en vakker hekk i hagen din i mange generasjoner. For oss er det selvfølgelig et kompliment når du er så tilfreds at du bestiller hos oss flere ganger, eller kanskje til og med anbefaler oss til vennene dine.

For å sørge for at du blir tilfreds med alle våre sorter hekkeplanter, er det å levere planter av topp kvalitet ikke bare i din interesse, men også i vår.

Haagplanten.net
0031 412 404724
www.haagplanten.net
Heckenpflanzendirekt.de
Haagplantenkopen.be
Plantesdehaies.be
028 08 19 20
www.plantesdehaies.be
Plantesdehaies.fr
01 8626 2427
www.plantesdehaies.fr
Heckenpflanzendirekt.ch
Plantesdehaies.ch
031 528 07 17
www.plantesdehaies.ch
Heckenpflanzendirekt.at
Piantedasiepe.it
0574 1824594
www.piantedasiepe.it
Haekplanteronline.dk
Hackvaxteronline.se
010-888 56 27
www.hackvaxteronline.se
Hekkplanterdirekte.no
Pensasaitakauppa.fi

Hekkplanterdirekte.no | En del av Plants Online Group

Haagplanten.net jobber sammen med dyrkere som har lang erfaring med å dyrke busker og nåletrær til hekker. Dette er bedrifter med et godt navn og rykte i bransjen.

Haagplanten.net selv har mer enn 20 års erfaring i salg av hekkeplanter og logistikkprosessen som følger med. Vi vet derfor også nøyaktig hvordan plantene kan transporteres riktig slik at de leveres i god stand hjemme hos deg.

“Fra hekkeplantedyrkeren og hjem til deg til den beste prisen”

Dyrkerne våre tar seg av stell av plantene og sørger for at de er i toppkvalitet, slik at buskene alltid kan leveres til deg i topp tilstand. Plantene står hos dyrkeren frem til forsendelsesdagen.
I løpet av én dag spas de opp eller samles inn, pakkes og sendes, og er i transitt i meget kort tid takket være utmerket logistikk (maksimalt 2 dager).

Plants Online Group i Europa