Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Barlind

Barlind kalles ofte kongen av hekkplanter, og det er ikke for ingenting. Barlind er lett å beskjære (selv gamle planter), kan bli svært gammel og skyter nye skudd selv etter kraftig beskjæring. I tillegg kan barlind plantes under andre trær eller busker, og det er noe av det som gjør denne slekten av bartrær så godt egnet til (lav) hekk. Kort sagt: barlind er litt dyrere enn andre arter av bartrær, men den er utvilsomt det beste valget for de som vil ha en vakker, kraftig og holdbar hekk.

Barlind som hekk

Barlind som hekk

Barlind er en populær hekkplante med mange fans. Barlind er godt kjent i Norge, og det er mange som vet at barlind er en hekkplante med spesielle egenskaper. Barlind har nettopp de egenskapene en hekkplante bør ha: den er eviggrønn, raskt voksende, lettstelt og har ikke noe imot (kraftig) beskjæring, så barlind er et unikt produkt. Med barlind får man en ugjennomtrengelig, virkelig imponerende hekk som skjermer for innsyn og passer perfekt til din hage.

I de siste århundrene har folk prøvd å utrydde barlind på grunn av dens giftighet, hovedsakelig for å beskytte hestene. Og de lyktes med det - i mange skoger har barlind blitt et ganske sjeldent syn, men i for eksempel England finnes den fortsatt viltvoksende mange steder. Barlind lar seg ikke så lett utrydde likevel ...

Kjøp barlind på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp barlind på Hekkplanterdirekte.no

I begynnelsen var det noen kunder som nølte med å kjøpe hekkplanter på nett i en butikk som de ikke kjente. Barlind var et av de første produktene som ble populære på nett. Det var også folk som tvilte på hekkplantenes kvalitet, men barlindhekken var et av de første produktene kundene turte kjøpe hos oss. I dag er Hekkplanterdirekte.no kjent som en pålitelig leverandør av ulike arter og sorter av hekkplanter, og barlind er fortsatt en av favorittene blant våre kunder.

Når folk kjøper barlind på Hekkplanterdirekte.no sørger vi for at varene blir levert så raskt som mulig. Vi har et helt spesielt bånd til barlind og gleder oss hver dag over å få lov til å levere barlind til våre kunder! Vi leverer deg noe vakkert og grønt som vil pynte hagen din. Denne hardføre planten har lang levetid og blir en integrert del av hagen. Barlind er en plante du kan stole på.