Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Eviggrønne hekker

Eviggrønne hekkplanter er kjennetegnet ved at de beholder de grønne bladene over vinteren. Hekken holder seg altså tett hele året og kan brukes som skille mellom jordstykker i og rundt hagen. Hekkplanterdirekte.no tilbyr deg et bredt utvalg av eviggrønne hekkplanter, for eksempel ulike varianter av prunus (laurbærhegg), ilex (kristtorn), buksbom og pyracantha (ildtorn).

Eviggrønne hekkplanter

Eviggrønne hekkplanter

Etterspørselen etter eviggrønne hekkplanter er veldig stor på Hekkplanterdirekte.no. Nordmenn elsker naturen og vil helst holde hagen sin grønn hele året. Det er derfor ikke overraskende at det er så mange hager i Norge med de vakreste eviggrønne hekkplanter. Det er vi veldig glade for - særlig når vi ser at de er kjøpt hos oss! På denne måten bidrar vi aktivt til et grønnere Norge!

Det finnes en del eviggrønne planter og trær i den norske naturen, f.eks. furu og gran, men de fleste vintergrønne planter som brukes som hekkplante er ikke hjemlige. Barlind - en bartreart - er et eksempel på en hjemlig eviggrønn hekkplante. Det finnes også andre plantearter som ikke mister bladene, som for eksempel bøk. Som regel er de ikke (helt) eviggrønne, da bladene skifter farge om høsten. Eviggrønne hekkplanter er derfor vanligvis innførte planter, og de derfor er svært sjeldne i den norske naturen. En hage med eviggrønne hekkplanter gjør nabolaget grønnere!

Kjøp hekkplanter på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp hekkplanter på Hekkplanterdirekte.no

I nettbutikken kan du kjøpe eviggrønne hekkplanter på nett. Avhengig av arten eller sorten er det mulig å bestille hekkplantene året rundt eller bare i den perioden de kan plantes ut. Mer informasjon om dette finner du i produktbeskrivelsene. Vi gjør vårt ytterste for å tilby eviggrønne hekkplanter av høyeste kvalitet i butikken vår. Vi kjøper varene fra anerkjente planteskoler. I tillegg velger vi bare de produktene og planteartene som vi selv er begeistret for. Bare på denne måten kan vi være helt sikker på at du vil være like entusiastisk som oss.

Det er veldig enkelt å bestille eviggrønne hekkplanter i vår nettbutikk - Hekkplanterdirekte.no.

Det er veldig enkelt å bestille eviggrønne hekkplanter i vår nettbutikk - Hekkplanterdirekte.no. For hver plante finner du en meny der du kan regne ut hvor mange planter som skal plantes per løpemeter. På den måten kan du bestille nøyaktig det antallet planter som du trenger til hagen din. Selvfølgelig kan du også velge nøyaktig den planten du ønsker: på Hekkplanterdirekte.no er det mye å velge mellom! Vi har noe for enhver smak.

Eviggrønne hekker danner en nydelig grønn ramme rundt hagen. Hos noen varianter tar det likevel ganske lang tid før de har vokst seg store. Vil du ikke vente flere år på at hekken din vokser seg stor? Så det er kanskje bedre og enklere å kjøpe en av våre ferdighekker, som umiddelbart danner en vakker hekk rundt hagen.