Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Bambus

Bambus er en plante som er svært godt egnet til hekk. Alle sorter av bambus som selges på Hekkplanterdirekte.no er uten unntak raskt voksende planter, som veldig raskt utvikler seg til en tett hekk. Plantens utseende gjør den særlig egnet til hekker som skal se moderne ut. I tillegg skaper den susende lyden av bambusskudd som rasler i vinden en hyggelig og avslappet stemning i hagen.

Mange arter av bambus sprer seg raskt og voldsomt samt kveler andre planter hvis de ikke beskjæres. De sortene som du finner på Hekkplanterdirekte.no derimot vokser ikke så kraftig og sprer seg ikke til andre steder i hagen, selv mange år senere. Du vil altså ikke få problemer med planten, f.eks. at bambushekken løfter belegget eller skyter skudd hos naboene.

Bambus som hekk

Bambus som hekk

Bambus appellerer til fantasien med sin kraftige vekst, sitt enestående utseende, de mystiske blomstene og selvfølgelig de eksotiske kulturene som er knyttet til bambus… Det har vært skrevet mye om bambus, men det er ikke alle som vet at man kan bruke bambus til hekk. På Hekkplanterdirekte.no har vi valgt ut de mest egnede og beste artene og sortene for deg.

Det er velkjent at bambus er en hurtigvoksende hekkplante. Dette kan føre til problemer: noen arter vokser så raskt og hemningsløst at de andre plantene i hagen tar skade av det. Våre bambus-arter og sorter, som du finner her i nettbutikken, vokser ikke som ugress og kan saktens plantes i hagen. De har likevel en kraftig vekst og danner raskt en vakker, robust hekk som gjør hagen din til en koselig oase. Bambushekker ser moderne ut og har en åpen karakter!

Kjøp bambushekk på nett hos Hekkplanterdirekte.no

Kjøp bambushekk på nett hos Hekkplanterdirekte.no

Skal du kjøpe bambus? Hos Hekkplanterdirekte.no er du på den sikre siden. Vi selger nemlig bare de plantene som egner seg veldig godt til hekk. Som erfarne hekkplanteleverandører vet vi hva vi skal fokusere på! Du kan stole på vår gode service og plantenes kvalitet. I tillegg får du rask levering, og vi leverer alltid på døra. Det er like trygt og enkelt å kjøpe bambus på Hekkplanterdirekte.no som det er å kjøpe andre hekkplanter hos oss.

Du kan bestille din bambushekk ved hjelp av de praktiske menyene som du finner på nettsiden. I menyen kan du beregne hvor mye bambus du skal kjøpe for å få frem en god og fin hekk i hagen din. På denne måten får du en tydelig oversikt over kostnadene samt antall planter per meter, for at du ikke skal kjøpe for mange eller for få planter. Bambus skal man være litt forsiktig med: det er en plante med sterk personlighet. Men kjøper du bambus på Hekkplanterdirekte.no, så kan du være sikker på at alt er i orden.