Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Ferdighekker

Hekkplanterdirekte.no tilbyr ferdighekk i ulike varianter. Vi har både små og store hekkelementer, avhengig av hekkens ønskede høyde. Ferdighekkene våre finnes i mange forskjellige arter og sorter. Du kan velge mellom f.eks. bøk, agnbøk, flere arter av laurbærhegg, barlind, eføy og en hel del andre. Ferdighekker er hekker som gir skjerming med det samme. Store hekkelementer skal plantes ut i hagen, men små elementer kan plantes både i hagen og i balkong- og blomsterkasser.

Fordelene:

  • Du får en flott, tett hekk med det samme.
  • Kan plantes hele året (med mindre det er kuldegrader ute).
  • Det er mulighet for å kombinere ulike elementer.
Kjøp ferdighekk på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp ferdighekk på Hekkplanterdirekte.no

Vi har hekkplanter i mange varianter, sorter og størrelser på Hekkplanterdirekte.no, men de fleste av disse plantene krever tid til å vokse seg store etter at de er plantet. En ferdighekk er klar til bruk og danner en tett hekk uten ventetid, og det er den egenskapen som gjør ferdighekker så attraktive. En ferdighekk er noe dyrere enn en vanlig hekk, men tid er også penger: ellers må du vente i mange år før hekken når ønsket høyde. Ved å kjøpe ferdighekk får du en ferdigvokst hekk med en gang. Mange kunder har oppdaget fordelene: ferdighekker har vunnet stadig større popularitet.

Ønsker du å bestille ferdig hekk? Bestillingsprosessen skiller seg ikke fra de vanlige hekkene: bare velg den hekkplanten som passer deg best, regn ut hvor mange hekkelementer du trenger per løpemeter og bekreft bestillingen. Hekkplanterdirekte.no leverer raskt og du vil motta beskjed når din bestilling sendes fra oss, samt når hekken kommer frem til deg, så det er bare å begynne forberedelsene!