Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Tuja

Det finnes mange forskjellige arter og sorter av thuja (eller: tuja). De variantene som er lagt til sortimentet på Hekkplanterdirekte.no gir en fin, tett hekk. Thujaer er svært hardføre og i tillegg er de lette å holde. I tillegg er plantene lite krevende når det gjelder vekstvilkår. Thuja vokser ca. 20-30 cm per år. Takket være disse egenskapene er thuja den ideelle hekkplanten for mange av våre kunder.

Kjøp thuja som hekk

Kjøp thuja som hekk

Thuja ansees av mange å være en klassisk hekkplante. Det er mange fordeler med thuja: de er grønne om våren og høsten, motstandsdyktige mot sykdommer, raskt voksende og til og med lette å beskjære... Thuja er veldig lik barlind når det gjelder disse egenskapene, men i motsetning til denne populære hekkplanten bør ikke thuja beskjæres for kraftig. Det trenger ikke være en ulempe: det er lett som en plett å beskjære thuja riktig.

Thuja appellerer til fantasien. Folk ser på thuja som et symbol på liv, spesielt på grunn av dens raske vekst og eviggrønne nåler. Thuja er sterk og vital, og ikke minst trofast: din thujahekk vil bli en hjørnestein i hagen din, en hekk som du alltid kan stole på. Det er da ikke så rart at våre kunder også setter pris på tuja!

Kjøp thuja på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp thuja på Hekkplanterdirekte.no

Du kan kjøpe thuja i vår nettbutikk. Variantene i butikken egner seg godt som hekkplante og har nettopp de egenskapene en god hekkplante bør ha. Thuja er kanskje en typisk raskt voksende hekkplante som trenger ganske mye beskjæring, men det er verdt innsatsen: de sortene av tuja som selges i butikken vår har nemlig de vakreste former og farger og danner raskt en fin, tett hekk på ca. 2 meter høy.

Når kunder kjøper thuja hos oss stoler de på vår kvalitet og service. Vi vil vise kundene våre at vi er verdt tilliten. Hekkplanter som thuja kan betraktes som en kilde til inspirasjon for oss, da vi er både raske og pålitelige, akkurat som thuja. Vi tilbyr rask service: du får plantene tilsendt i løpet av få dager. Vi velger kun de beste plantene for deg og selger dem til gunstige priser. Typisk Hekkplanterdirekte.no!