Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Bøkehekk

Fagus sylvatica (bøk) er veldig populær som hekk. Hvem kjenner ikke bøkehekken? Bøkens popularitet skyldes blant annet dens flotte blader, som henger på gjennom hele vinteren i vissen tilstand. Det finnes både en grønn og en rød variant. Den beste tiden å plante bøkehekk på er om vinteren, når prisene er på sitt laveste nivå, da plantene kan leveres med bare røtter. Når vinteren er over kan vi bare levere plantene i krukker, så prisene vil bli betydelig høyere. Man kan velge å plante en enkelt rekke eller en dobbelt rekke. Fordelen med en dobbelt rekke er at det vil gi en flott og tett hekk på mindre tid enn en enkelt rekke. Bøk trives godt i sandjord, bare den ikke er for våt. Skal du plante en likende hekk i vannmettet leirjord er det en god idé å kjøpe carpinus betulus (agnbøk).

Vise som Rutenett Liste

2 varer

Vis
per side
Sorter etter
Bøk som hekk

Bøk som hekk

Ikke alle er klar over at bøk kan være en hekkplante. Man forbinder bøken mest med høye trær, men bøkehekken er faktisk helt vanlig i Norge. Bøkehekker er ikke bare vanlige i mange hager, men er også et vanlig syn i offentlige parker i byer. Denne hekkplanten har en rekke gode egenskaper. Bøk trives fint i Norge og passer nesten seg selv, da den hører naturlig hjemme i norsk natur.

Bøkehekker skal beskjæres regelmessig så de ikke vokser til himmels. Bøk vil gi en tett hekk som tåler kraftig vind. De visne bladene blir sittende på kvistene gjennom hele vinteren, så hekken skjermer mot innsyn hele året. De flotte, varme høstfargene er et vakkert skue. Om våren setter hekkplantene nye blader som fortrenger de gamle, så bøkehekken er fylt med liv igjen!

Kjøp bøkehekk på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp bøkehekk på Hekkplanterdirekte.no

Det er en fornøyelse å kjøpe bøkehekk på Hekkplanterdirekte.no. Takket være konseptet vårt kan du enkelt kjøpe bøkehekk på nett fra lenestolen. De tydelige bildene på nettsiden hjelper deg å ta det riktige valget. Hekkplanterdirekte.no garanterer høyeste kvalitet og service til enhver tid. Hos oss finner du hekkplanter som vi selv er stolte av. I nettbutikken kan du enkelt og nøyaktig beregne hvor mange planter som må til pr. meter, så bøkehekken får den ønskede formen.

Du kan enkelt og raskt bestille bøkehekk på Hekkplanterdirekte.no. Vi garanterer at bøkeplantene leveres så snart som mulig. Kunder som kjøper bøkehekk hos oss kan nyte sin lille bøkehekk i løpet av få dager etter bestilling. Naturen tar seg av resten - plantene vil slå rot og gi en tett, kompakt hekk. Slik blir bøkeplanter til hekkplanter - med litt hjelp fra Hekkplanterdirekte.no!