Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Prydgress

For å få interessante hager, har gartnere gjerne vært på utkikk etter hekkeplanter som barlind, buksbom eller laurbærhegg, men nå er flere og flere ute etter mer moderne alternativer. Derfor kan du også kjøpe prydgress hos oss. Prydgress er vakre planter til hagen din, og kan brukes på en lang rekke måter. Utvalget vårt av prydgress er stort og variert. De gir hagen din en ny vri.

Prydgress er de siste årene blitt stadig viktigere i verdens hager. Disse hageplantene med lange stilker gir hagen din en eksotisk følelse og en rustikk stil. Med prydgress kan du skape en vakker lek med farger i hagen. Disse plantene er ikke bare vakre i seg selv, men løfter også utseendet til de andre plantene dine.

Prydgress

Opplev sesongene

Prydgress forvandler hagen til en oase for sansene dine. Gressene blomstrer gjerne sent i sesongen, sånn at du med noen få sentblomstrende hekkplanter vil få en hage som ser fin ut helt til sesongen slutter. Se for deg hvordan spindelvevene strekker seg mellom prydgressene dine, dekket av morgenduggen og lyst opp at de første solstrålene en vakker høstdag. I tillegg definerer prydgressene lyden av hagen din om høsten.

Så i tillegg til å se og dufte hagen din, kan du også høre den.

Prydgress

Stort mangfold

Dette er en plantegruppe med stort mangfold. Fra små sorter, som eviggrønn starr (Carex), som du kan plante mellom andre planter som bunndekke, til store, solitære gress, som silkekinagress (Miscanthus sinensis). Blåsvingel (Festuca glauca 'Elijah Blue'), liriope (Liriope muscari) eller lampebørstegress (Pennisetum alopecuroides) kan brukes til å gi hagen litt ekstra farge. Disse fargene gjør garantert inntrykk i hagen din.

Prydgress

Prydgress som hekkplanter

Navnet vårt leder trolig ikke tankene til prydgress. Men prydgress kan fint fungere som et stengsel i hagen din. Prydgress finnes i et stort utvalg typer og størrelser. Derfor kan du enkelt velge en høy eller lav hekk. Prydgress som en hekkplante gir en leken effekt i hagen din. Du kan for eksempel velge en lav hekk med våre starr-varianter. For et høyere stengsel er det bedre å velge et av fingergressene våre. Høye prydgress, som fagerrørkvein (Calamagrostis acutiflora) eller høye, røde gress kan gi en eksepsjonelt vakker hekk som beskytter mot innsyn i en høyde opptil 2 meter.

Prydgress som hekkplanter

Kjøp prydgress hos Hekkplanterdirekte.no

Hekkplanterdirekte.no er det beste nettstedet når du skal kjøpe prydgress. Som spesialist på hageplanter kan vi levere prydgress av topp kvalitet til gode priser. Hos oss får du glede av alle fordelene ved å kjøpe planter på nett. Du kan enkelt bestille på nett hele dagen. Trenger du hjelp eller råd for å velge prydgress? Da kan du kontakte vår kundeservice. De gir deg de beste rådene og tenker fine tanker sammen med deg for å finne de beste prydgressene til hagen din.

Når du legger inn prydgressbestillingen din, begynner vi å arbeide for deg. Prydgressene blir omhyggelig pakket for deg og sendt ut med det samme. På den måten kan du være trygg på at prydgressene dine er ferske og fine når de kommer hjem til deg.

Kjøp prydgress hos Hekkplanterdirekte.no