Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Bartrær

Nedenfor finner du bartrær som alle egner seg godt til hekk. Hekkplanterdirekte.no tilbyr både grønne, gule og blå bartrær, så du alltid kan finne noe som passer din hage. Det er viktig med beskjæring for å lykkes med hekken. Vil du få en fin, tett hekk, så skal du beskjære bartrær minst en eller to ganger i året. Hvis du ønsker å beskjære nåletrær bare en gang i året, så anbefaler vi å gjøre dette i begynnelsen av august, men pass på med direkte sollys, da det kan gjøre skade på planten. Det aller beste er å beskjære bartrær to ganger i året, like etter den første vekstsesongen (i juni) og like før den andre vekstperioden (i begynnelsen av august).

Vise som Rutenett Liste

1 vare

Vis
per side
Sorter etter

Bartrær som hekk

Bartrær som hekk

Hvem kjenner ikke bartrær? Over hele verden plantes bartrær som hekk i hager og parker. De er populære fordi de er så trofaste: de fleste artene og sortene forblir grønne hele året. Også bartrærnes 'myke’ utseende er en fordel: bartrær stikker ikke. I tillegg er disse grønne hekkplantene både barnevennlige, fine samt har en tett vekst - noe som har gjort bartreet til en av de mest populære og vanlige hekkplantene i Norge i dag.

For mange folk er bartrær nok synonyme med hekkplanter. Selv om vi hos Hekkplanterdirekte.no ikke er helt enige i det - vi liker selvfølgelig alle våre hekkplanter - må vi innrømme at bartrær er spesielle nok til å fortjene sin egen kategori i nettbutikken. Vi er glade for å kunne gi denne hekkplantearten den oppmerksomheten den fortjener. Det er helt sikkert at en fin, grønn hekk av bartrær i hagen din vil vekke oppsikt i nabolaget! I kategorien bartrær kan du se at det finnes flere arter og sorter av bartrær. Det finnes jo ikke bare én bartreart. Hos oss vil du finne både tradisjonelle - leylandii, barlind og tuja - og mindre vanlige planter, som for eksempel urtreet (vannsypress). Massevis av valg på Hekkplanterdirekte.no!

Kjøp bartrær på nett

Kjøp bartrær på nett

På Hekkplanterdirekte.nokan du kjøpe bartrær på nett. Du får plantene levert rett på døra, så det er ikke nødvendig å hente plantene et sted eller ta turen til hagesenteret. Du kan bli hjemme og ta handleturen på nett! Det er så enkelt å handle hos oss. Hekkplanterdirekte.no er en erfaren, kjent nettbutikk, og for oss er det helt naturlig å kjøpe planter på nett. Er du fortsatt i tvil? La oss overbevise deg!

Det er både trygt og billig å handle på Hekkplanterdirekte.no. Du sparer penger fordi vi ikke bruker penger på eiendommer. Mindre personale, mindre kostnader - det kan du dra fordel av! Vi kjøper bartrærne direkte fra planteskolen, og så sendes de videre til hagen din. Sånn gjør vi det hos oss. Men det finnes også en annen mulighet: i tillegg til unge, små bartrær som langsomt vokser seg til tilbyr vi ferdighekk av bartrær. Ta gjerne en titt i menyen ‘ferdighekk’, der du vil finne en praktisk oversikt.