Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Liguster

Ligustrum (norsk navn: liguster) er en av de raskest voksende hekkplantene i verden. De myke bladene gir planten et snilt utseende. Ligusterhekker er veldig lettstelte og ikke vanskelige å beskjære. Sterk frost kan få ligusterhekken til å miste bladene, men den kommer igjen om våren. Ligusterhekker blomstrer med ubetydelige hvite blomster. De små blomstene inne i hekken er normalt ikke synlige, fordi de greinene som bærer blomstene generelt klippes bort. Store ligusterhekker er bra for fuglelivet og tiltrekker seg også andre dyr som søker beskyttelse i hekken.

Liguster som hekk

Liguster som hekk

Det er flere grunner til at liguster har blitt en av ‘klassikerne’ blant hekkplanter. Liguster er først og fremst en flott plante å se på med sine myke, dypgrønne blader og tette greiner. Men det som virkelig får den til å skille seg ut fra mengden er dens hurtige vekst. I nye boligområder og offentlige parker er ligusterhekker veldig vanlige, da planten kan danne en tett hekk på kort tid.

Alle ligusterhekker som selges på Hekkplanterdirekte.no er nøye utvalgt på grunn av sine blader. Planter som bevarer bladene gjennom hele året er generelt de beste hekkplantene. Noen sorter av liguster mister bladene, andre gjør det ikke, og det er de vintergrønne vi har valgt å selge i nettbutikken vår. Ligusterhekkene våre er enten eviggrønne eller halvveis eviggrønne, men vi har lagt alle sortene under kategorien ‘løvfellende hekkplanter’, da det er risiko for at liguster mister bladene ved ekstrem kulde (så det er avhengig av vinteren).

Kjøp ligusterhekk på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp ligusterhekk på Hekkplanterdirekte.no

Skal du kjøpe ligusterhekk? På Hekkplanterdirekte.no tilbyr vi flotte hekkplanter til fornuftige priser. Ligusterhekken er et av de mest populære produktene i nettbutikken vår og en elsket plante i norske hager. Som våre kunder vet: liguster er en hekkplante man kan stole på. Ligusterhekken er ikke bare klassisk, men også trofast, robust og vakker. Kjøp din nye ligusterhekk hos oss og klikk på bildene ovenfor.

Kjøp ligusterhekk på Hekkplanterdirekte.no - det er trygt og enkelt. Service og kvalitet er en viktig del av vår virksomhet. Vi vil sørge for at kunder som kjøper ligusterhekk på nett får de beste hekkplantene som finnes. Vi skiller oss ut fra mengden med rimelige priser, gode produkter og et godt forhold til kundene. Skriv gjerne til oss og fortell litt om din ligusterhekk!