Potte

 1. Prunus spinosa (60-100 cm)
  Fra kr 64,64
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Anbefalt planteavstand:
  6.0 Stk. pr. meter
  Røtter:
  I potte

  Minste salgsenhet: 15

  Antall:
  15+
  kr 119,25
  50+
  kr 75,78
  200+
  kr 64,64

  Inkludert moms og tollavgifter. Unntatt transportkostnader.

  Direkte levering

Slåpetorn som hekk

Slåpetorn som hekk

Slåpetorn er et unikt produkt i sortimentet vårt. Sortimentet vårt består særlig av hekkplanter til hagen. Slåpetorn, derimot, kan ikke plantes i vanlige hager. Det er en plante som egner seg godt som frittvoksende hekk og kan for eksempel brukes som skille mellom enger. Hekkplanterdirekte.no har et bredt utvalg. Med slåpetorn satser vi altså på en helt annen målgruppe enn med våre andre planter.

Gjerder av hekkplanter er svært klassiske, især i kuperte områder. På enger og gressletter finner man eksempler på frittvoksende hekker av bl.a. slåpetorn - et vakkert syn i landskapet. Dette kalles også ‘bocage’: verden som scene, med et stadig skiftende sceneri av blader og blomster. Slåpetorn gjør dette til virkelighet og beriker landskapet.

Kjøp slåpetorn på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp slåpetorn på Hekkplanterdirekte.no

Eier du mange kvadratmeter land og vil du plante et landlig, klassisk skille? Så har du kommet til rett sted. På Hekkplanterdirekte.no selger vi hovedsakelig til enkeltpersoner. Vi sørger for at plantene leveres, så du selv kan plante dem ut i hagen din. Slåpetorn kan leveres i hele Norge (der den vil trives) - ikke bare hjemme hos deg, men også til det stedet der hekken skal plantes. Du kan kjøpe slåpetorn i nettbutikken med noen få klikk. Det finnes også andre måter å kontakte oss på (f.eks. pr. telefon eller mail), så du kan kjøpe slåpetorn på akkurat den måten som passer deg. Noen av våre kunder er ikke vant til å kjøpe slåpetorn på nett i en nettbutikk - men vi er sikre på at du vil oppdage hvorfor de alle kommer tilbake, igjen og igjen.