Potte

 1. Småstjernetopp (30-40 cm)
  Fra kr 113,55
  Kvalitet:
  Normal kvalitet
  Anbefalt planteavstand:
  5.0 Stk. pr. meter
  Røtter:
  I potte

  Minste salgsenhet: 50

  Antall:
  50+
  kr 213,99
  100+
  kr 134,29
  200+
  kr 113,55

  Inkludert moms og tollavgifter. Unntatt transportkostnader.

  Direkte levering

Småstjernetopp som hekk

Småstjernetopp som hekk

De som kjøper stjernetopp til hekk vil helt sikkert få en flott og frodig hage. Småstjernetopp kommer opprinnelig fra Asia og har fått sitt navn fra blomsterfargen. Småstjernetopp blomstrer om våren og egner seg veldig bra til en liten, lav hekk. Siden denne hekkplanten vokser raskt skaper den en riktblomstrende hekk på kort tid.

Småstjernetopp er en lettstelt hekkplante som krever lite stell og vedlikehold. Beskjær hekkplantene rett etter blomstring og ta bort både de gamle og visne blomstene. Planten trenger kun beskjæring en gang i året. Småstjernetopp er veldig hardfør overfor kulde og er motstandsdyktig mot sykdommer. Kort sagt - en robust hekkplante som til og med tiltrekker bier og sommerfugler!

Kjøp småstjernetopp på nett

Kjøp småstjernetopp på nett

Skal du kjøpe småstjernetopp til å plante som hekk? Så anbefaler vi å besøke vår nettbutikk, Hekkplanterdirekte.no! Hos oss vil du finne et kjempeutvalg av hekkplanter som du lett og raskt kan bestille på nett. I tillegg har vi et system i butikken som regner ut hvor mange hekkplanter du skal plante per løpemeter. Handler du på Hekkplanterdirekte.no kan du være trygg på at du aldri betaler for mye: ved hjelp av systemet kan du straks se hvor mange planter som må til.

Hekkplanterdirekte.no er kjent for sin eksepsjonelt raske og pålitelige levering. Hekkplantene leveres på døren senest en uke etter du har bestilt plantene. Dessuten sørger vi for at din bestilling kommer tidlig på dagen, så du kan plante og nyte din nye hekk allerede samme dag! Vil du vite mer om vårt utvalg av hekkplanter? Så besøk nettbutikken eller ring kundeservicen vår. Vi står til rådighet!