Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Pottedyrkede hekkelementer (inntil 175x100x40 cm)

Ferdige hekkelementer er fullt utviklede hekkplanter som kan plantes overalt i hagen. Med en stor ferdighekk kan du få en høy, tett hekk med det samme. Det er mange fordeler med ferdighekker. Du trenger ikke å vente til den ønskede effekten er oppnådd: mer privatliv, en penere hage, beskyttelse og le… Med en ferdighekk trenger man ikke tålmodighet!

De pottedyrkede hekkelementene fra Hekkplanterdirekte.no dyrkes i en spesialdesignet dyrkingspotte og kan derfor plantes hele året. Våre store hekkelementer finnes i ulike arter. Du kan velge mellom blant annet buksbom, laurbærhegg, liguster og kristtorn. De pottedyrkede hekkelementene har en fast høyde for hver art. Høyden varierer mellom 50, 80, 100, 150, 160 og 175 cm. Bredden er 100 cm.

De pottedyrkede hekkelementene leveres i en spesialdesignet dyrkingspotte som man skal fjerne før hekken plantes. Vekten per hekkelement varierer mellom 100 og 150 kg avhengig av værforhold (hekkelementene er tyngre i vått vær, siden fuktig jord er tyngre enn tørr jord).

Fordeler:

  • Lite til ikke noe tap, siden røttene er vokst helt gjennom potten. Røttene danner da nye røtter som fortsetter med å vokse etter planting.
  • Planting kan utføres hele året (så lenge det ikke fryser).
  • En hekk av hekkelementer er straks tett.
  • Egner seg spesielt bra til smale hekker.
  • Det er mulig å kombinere forskjellige arter.
  • En hekk på 30 meters lengde kan plantes på en halv dag (med to personer).
Vise som Rutenett Liste

18 varer

Vis
per side
Sorter etter