Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Store hekkelementer (inntil 200x100x40 cm)

Store hekkelementer er fullt utviklede hekkplanter som kan plantes overalt i hagen. Med en stor ferdighekk kan du få en høy, tett hekk med det samme. Det er mange fordeler med ferdighekker. Du trenger ikke å vente til den ønskede effekten er oppnådd: mer privatliv, en penere hage, beskyttelse og le… Med en ferdighekk trenger man ikke tålmodighet!

De store hekkelementene på Hekkplanterdirekte.no dyrkes ved hjelp av GPS-teknologi i en periode på 5 til 6 år og er blant de beste i hele Europa! Våre store hekkelementer finnes i flere varianter. Du kan velge mellom blant annet bøk, agnbøk, forskjellige slags prunus, barlind, eføy og en rekke andre arter.

Store hekkelementer har en høyde på 200 cm. Noen arter finnes også i 80, 120, 150 og 180 cms høyde. Bredden er 100 cm.

Hekkelementene er pakket i biologisk nedbrytbare beholdere som kan plantes sammen med hekken. Dimensjonene på beholderen er 100x35cm. Vekten per hekkelement ligger mellom 100 og 150 kg avhengig av værforhold (hekkelementene er tyngre i vått vær, siden fuktig jord er tyngre enn tørr jord).

Fordeler:

  • Lite til ikke noe tap, siden røttene skjæres ned årlig med maskiner som styres av GPS. Røttene danner da nye røtter som fortsetter med å vokse etter planting.
  • Planting kan utføres hele året (så lenge det ikke fryser).
  • En hekk av hekkelementer er straks tett.
  • Egner seg spesielt bra til smale hekker.
  • Det er mulig å kombinere forskjellige arter.
  • En hekk på 30 meters lengde kan plantes på en halv dag (med fire personer).
Vise som Rutenett Liste

21 varer

Vis
per side
Sorter etter