Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Eføy

Eføyfamilien omfatter både krypende og klatrende planter. Eføy, som også kalles vedbend eller bergflette, er en hurtigvoksende hekkplante som raskt danner en tett, hardfør hekk. Det tette bladverket tiltrekker insekter som gjerne bosetter seg i planten. Denne typen av hekk er ikke krevende og trives både i skygge og full sol. I tillegg til hedera helix selger vi hagebergflette (hedera hibernica). Denne arten kommer fra Irland og vokser også godt i Norge.

Vise som Rutenett Liste

2 varer

Vis
per side
Sorter etter
Kjøp bergflette på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp bergflette på Hekkplanterdirekte.no

Bergflette er en robust, vakker og grønn klatreplante som kan holdes som en smal hekk. Hvis du ikke har så mye plass er det lurt å plante hekk av bergflette, men også i større hager kan man med fordel plante bergflette. På Hekkplanterdirekte.no kan du kjøpe bergflette til gode priser, og det er noe som skiller Hekkplanterdirekte.no ut fra mengden.

Det er lett som en lek å kjøpe varer på nettsiden vår: bare tast inn hekkens lengde og regn ut hvor mange planter du trenger. Det er viktig at du selv etablerer et (tre)espalier før du bestiller plantene - det kan også være et pilegjerde eller et tre - for at plantene skal kunne klatre i høyden og pynte hagen din med sine grønne farger!