Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Kristtorn

Ilex aquifolium (norsk: kristtorn) brukes ofte til hekk. Alle arter og sorter av kristtorn som tilbys på Hekkplanterdirekte.no er eviggrønne og egner seg ypperlig til hekk og skjerming. Plantens skarpe torner gjør at hekken blir nesten ugjennomtrengelig etter noen få år. Samtlige arter av kristtorn er fullt hardføre og kan plantes som blandet hekk.

Kristtorn som hekk

Kristtorn som hekk

Kristtorn er en vanlig hjemlig planteart som vokser vilt i Norge og dyrkes i hager. I Norge og i mange andre land er kristtorn en populær juledekorasjon. Det gjør det klart at kristtorn er en typisk vintergrønn hekkplante - selv midt på vinteren kan man stole på kristtorn! Den vakre hekkplanten kristtorn fyller oss med varme og glede og skaper en hjemmekoselig stemning, både inne som juledekorasjon og ute i hagen som hekk. Det er derfor at vi hos Hekkplanterdirekte.no får så mye positiv tilbakemelding på kristtorn fra kundene våre!

Du visste det kanskje ikke, men kristtorn er faktisk en berømt plante. Stedsnavnet “Hollywood” betyr nemlig “kristtornskog”. Vi kan trygt anta at det ikke er mange hekker av kristtorn igjen i Hollywood, men det er ikke til å nekte for at planten er veldig fotogen. I tillegg kan kristtorn være en veldig nyttig plante i verdensstjernenes hager: hekkens tette, tornete blader skaper ro i hagen og sikrer privatliv (ved å holde paparazziene unna).

Kjøp kristtorn til hekk

Kjøp kristtorn til hekk

Hekkplanten kristtorn er populær og derfor lett tilgjengelig, også på nett. Hekkplanterdirekte.no er den mest kjente leverandøren av hekkplanter, ikke minst fordi vi kan tilby kundene konkurransedyktige priser. Dessuten setter kundene våre pris på vår personlige service. Kristtorn er et kjerneprodukt i vårt sortiment og kan derfor kjøpes hele året.

Kristtorn er en diskret og robust hekkplante som du alltid kan stole på - og det er akkurat de kvalitetene Hekkplanterdirekte.no vil være kjent for. I nettbutikken kan du raskt og enkelt kjøpe kristtorn. Nettbutikken er innrettet slik at du enkelt kan bestille og regne ut hvor mange planter du trenger til din hekk. Kjøp kristtorn på nett hos Hekkplanterdirekte.no og få din hekk levert hjem på døren på noen få dager!