Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Buskmure

Potentilla fruticosa (buskmure) er en planteslekt i rosefamilien. Alle sortene som selges på Hekkplanterdirekte.no egner seg godt til lave hekker (opp til 70 cms høyde). Buskmure er lettstelt og trenger lite eller til og med ingen beskjæring. Om du velger å beskjære potentilla er det lurt å gjøre det om våren, rett etter frosten. Buskmure skaper en riktblomstrende uformell frittvoksende hekk. Buskmure trives best i sol til halvskygge og den kan også plantes sammen med andre planter i større grupper. I tillegg er det mulig å kombinere ulike varianter for å få nydelige blomsterskjermer i flere farger.

Buskmure som hekk

Buskmure som hekk

De som skal kjøpe buskmure til hekk vil oppdage at den kommer best til sin rett om den plantes sammen med andre små (hekk)planter eller trær. Buskmure trenger ikke så mye stell og klarer seg fint i nesten alle hager. Blomstene er hvite, røde eller gule og lyser fint opp i hagen din. Og sist, men ikke minst: sommerfugler elsker dem!

Det er veldig enkelt å plante buskmure. Buskmure stiller ikke store krav til jorden og kan derfor plantes hvor som helst. I tillegg tåler denne hekkplanten tøffe klimatiske forhold - dvs. både varme og kulde (ned til -25ºC) - noe som kan være veldig nyttig i Norge. Du trenger altså ikke bekymre deg for temperaturen: buskmure tåler nesten alt. Du bør beskjære din buskmure en gang i året for å få nydelige fargerike blomster som fortsetter å blomstre til langt ut på høsten.

Kjøp buskmure på nett

Kjøp buskmure på nett

I nettbutikken vår kan du lett og raskt bestille buskmure på nett. Du trenger bare å velge en plante som passer deg, så ordner resten seg selv. Hekkplanterdirekte.no har lagt til et beregningsverktøy i menyen som forteller akkurat hvor mange planter du trenger til det arealet som skal beplantes. På denne måten kan du være sikker på hvor mange planter du skal plante, så du slipper å betale for planter som du ikke trenger.

Hekkplanterdirekte.no leverer dine planter om morgenen så du kan begynne plantingen med det samme. Blir du raskt ferdig med plantingen kan du ha en flott hekk i hagen samme dag! Hos oss finner du buskmure til konkurransedyktige, faste priser. Ta en titt rundt på vår side og hva vi kan tilby deg som kunde hos oss, på Hekkplanterdirekte.no!