Sammenlign produkter
  1. Fjern denne varen
Legg til flere varer for å kunne sammenligne Sammenlign
Ingen produkter å sammenligne.

Klokkebusk

Klokkebusk (weigela) er en plante i kaprifolfamilien. Klokkebusk blomstrer vanligvis rundt mai/juni måned og setter rosa, røde eller hvite blomster. Blomstene har ikke så mye duft og blomsterknoppene sitter bare på gammel ved. Ved godt stell - man skal beskjære busken rett etter blomstringen - kan klokkebusk bli veldig gammel. Klokkebusker trives i de fleste jordtyper.

De sortene som selges på Hekkplanterdirekte.no vil gi en utrolig fin blomstrende hekk. De gjør seg best i store grupper og kan også plantes i blomsterbed.

Vise som Rutenett Liste

1 vare

Vis
per side
Sorter etter
Klokkebusk som hekk

Klokkebusk som hekk

Den vidunderlige, frodige blomstringen (som du kan glede deg over på lange sommerkvelder) er nok klokkebuskens beste egenskap og er noe av det som gjør klokkebusk til en populær plante til hager og parker. Folk som kjøper klokkebusk er særlig fascinert av klokkebuskens farge og hardførhet. Klokkebusk er nemlig en veldig motstandsdyktig plante som ikke trenger mye stell.

Klokkebusk forekommer ikke naturlig i Europa, men stammer opprinnelig fra Asia og har spredt seg over parker og hager i Europa. Planten har ingen spesiell duft, men har et svært uvanlig og iøynefallende utseende. Sommerfugler liker blomstene, så det vil syde av (fargerik) aktivitet rundt klokkebuskene dine. En juvel i hagen som alle naboene kan glede seg over!

Kjøp klokkebusk på Hekkplanterdirekte.no

Kjøp klokkebusk på Hekkplanterdirekte.no

Hekkplanterdirekte.no er spesialist i flotte, spesielle hekkplanter, så det er lurt å kjøpe klokkebusk hos oss. Vi legger stor vekt på vakre, uvanlige plantearter som klokkebusk fordi vi vet hvor fine disse hekkplantene kan være i både din hage og hagen til naboen din. Vi synes at klokkebusk egner seg veldig godt til hekk, spesielt når den plantes sammen eller blandes med andre vidunderlige hekkplanter.

Har du tenkt deg å bestille klokkebusk? Så bruk bestillingsverktøyet ovenfor for å regne ut hvor mange planter du trenger per løpemeter hekk samt hvor mye det koster å frakte plantene til ditt hjem. Våre konkurransedyktige priser og den gode kvaliteten på plantene gjør det trygt og behagelig å handle på Hekkplanterdirekte.no. Vi håper du vil nyte klokkebuskene dine i lang tid fremover!